Koncert med Villén og Sjølin

Torsdag d. 28. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Smørum Kirke, Kirkevangen 4, 2765 Smørum

Velkommen til en koncert med en usædvanligt alsidig duo Villén & Sjølin på henholdsvis fløjte, sang, guitar og mandolin. V & S byder på en rejse i rytmer, temperaturer, følelser og instrumentsammensætninger på tværs af tidsaldre og genrer i en endnu uhørt blanding af Virtuos Vivaldi, Fremragende Folkesange, Majestætisk Middelaldermusik og helt nyskrevet melodisk og fyrig musik af Mikkel Petterson– dedikeret til Villén & Sjølin.

Villén & Sjølin har for længst stadfæstet sig som en duo som tør og vil træde udenfor det gængse repertoire med stærke arrangementer.  Villén & Sjølin lader sig ikke begrænse, men spiller den musik de elsker og sætter det her vovet sammen til en helstøbt oplevelse som får blodet til at bruse hurtigere i årerne og lydbølgerne til at svinge stærkere i øregangene. Velkommen til "Transit Between songs and dances"