Gudstjenester

Vi har mange forskellige slags gudstjenester i Ledøje og Smørum Kirker. Hver søndag er der højmesse - søndagsgudstjeneste om man vil - i mindst én af kirkerne. Derudover har vi børnegudstjenester, dåbsgudstjenester, musikgudstjenester, andagter og konfirmandgudstjenester.

Lørdagsgudstjenester med dåb kan arrangeres på nogle lørdage. Se Dåbsgudstjenester.

Andagter på Porsebakken finder sted ca. hver 14. dag. Se Porsebakken.

Kirkebil kan rekvireres til alle gudstjenester, sogneaftener og andre arrangementer, hvis man ikke selv har mulighed for transport. Kirkebilen kan bestilles på kirkekontoret.

Julegudstjeneste online fra Smørum Kirke d.24 december kl.10

2020 er året, hvor folk ikke kan komme i kirke, så i stedet må kirken komme hjem til folk!
Det gør vi i Ledøje-Smørum her ved en særlig julegudstjeneste.
Koret er "The Very Special Occasion Choir", dirigenten er Lars Jochimsen og præsten er Mads Weng
Glædelig jul!
***optagelsen er lavet før de gældende restriktioner***
Hold øje med vores hjemmeside eller Facebookside, hvor gudstjenesten kan ses fra.

Gudstjeneste oversigt